<<< Restoran İçi Menü

Restearn Uygulaması Pandemi Sürecinde, Restearn Firması İnsiyatifinde Duraklatılmıştır.

--------------------------------------------------------------------------------------

2020 Ağustos ayı itibariyle kullanmaya başladığımız Restearn uygulamasının yararları kısaca şunlardır.

RESTEARN

Avantajları

• Kendi siparişinizi kendiniz verebilirsiniz.
  • Sipariş verdiğinizde aynı zamanda ödemişte olacağınız için günün sonunda kasaya gelmeniz gerekmeyecek.
  • Şuan için program ile vereceğiniz sipariş tutarının %25 oranında museum puan kazanırsınız. Üstelik Museum Puanlar harcarken, kazandığınızdan bile değerli olabilir.
  • Garson Çağırabilirsiniz.

Dezavantajları

• Yanlış sipariş vermeyin, bunun geri dönüşü yoktur. Örneğin, Wrap yemek istiyorsunuz ama Krep siparişi verdiniz. Ödemesi alınır ve stoğumuzdan krep malzemeleri düşer, puan cüzdanınıza krepten aldığını puanlar yüklenir. Emin olmadığınız durumda, yine uygulamayı kullanarak garson çağırabilir ve destek alabilirsiniz.
  • Şuan için mevcut indirim kampanyalarının çoğu ile birleşik değildir.

Museum Puanlar Hakkında.

Güncel kampanyamız ile 15 Museum puan ile 22 lira değerinde EFES PİLSEN 50cl Şişe alabilirsiniz. Örnek olarak, 60 Liralık alışverişiniz ile bu tutarın sayısal değerinin %25 kadar yani 15 Puan kazanırsınız. Bu puan ile 22 liralık ürünü ücretsiz edinebilirsiniz. Bu da aslında 60 liralık harcamaya 22 liralık puan demek olacaktır.

KAZANCINIZ %36.6 olacak.