Restoran İçi Menü

KAMPANYALAR, Aksi Belirtilmedikçe, BİRLEŞTİRİLEMEZ.

Kova Kampanyalarımız

• 7 adet Bud + Patates Tabağı  : 180
  • 7 adet Becks + Patates Tabağı : 180  ( Çok İyi Fiyat  )
  • 7 adet Bomonti + Patates Tabağı : 180
  • 7 adet Bomonti Filtresiz + Patates Tabağı : 180
  • 7 adet Efes Malt + Patates Tabağı : 180
  • 7 adet Efes + Patates Tabağı : 180
  • 7 adet Corona + Patates Tabağı : 220
  • 7 adet Miller + Patates Tabağı : 220

5 Litre

Tek seferde vereceğiniz 5 litre içeceğin yanından Büyük Bira Tabağımız ücretsizdir. Kampanya mutfağın açık olduğu saatlerde geçerlidir. Bu konuyu bir çalışma arkadaşımıza danışınız.

Örnek olarak;

• 3 Bavyera ( 3 litre )
  • 2 Şişe Bira ( 1 litre )
  • 1 Happy End Kokteyl ( 0,30 cl )
  • 1 Kutu Kola ( 0,33 cl )
  • 1 Şişe Soda ( 0,25 cl )
  • 1 Fincan Latte (0,12 cl )

Gibi garip bir siparişle bile, kampanyaya dahil olabilirsiniz.

3 Litre FIÇI ( YENİ )

Masanıza Kurulan 3 Litrelik fıçılarımızla birlikte Büyük bira tabağı ikram ediyoruz... Fiyatlardırma için İçecek Menümüze göz atabilirsiniz.

Whiskey Experience

Her gün en az bir farklı viski çeşidimiz %30 indirimli, "Alkollü İçecekler" menümüzün "Viskiler" bölümünde, Viskilerin başında yazan 1 den 31 e kadar olan sayılar, O viskinin hangi gün indirime gireceğini gösterir.

Örnek olarak; Bir viskimizin 46 lira tek, 73 lira duble fiyatları ayın 19'unda %30 indirilerek 32 tek, 51 lira duble olarak beğenilerinize sunulacaktır. Museum da toplamda 35'in üzerinde farklı seçkin viski bulunmaktadır.

Kampanyadan yararlandığınızda, Kasada mutlaka belirtiniz, Fiyat indirimi sistem tarafından otomatik yapılmamaktadır.

Tatlı Kahve

Seçeceğiniz tatlı ile, alkollü kahveler hariç, kahve çeşitlerimiz ayrım gözetmeksizin 5 lira indirimlidir.

Paket Serviste WhatsApp Farkı

WhatsApp uygulamasını kullanarak vereceğiniz eve servis siparişleriniz %25 indirimli.

WhatsApp numaramız 0544 782 0026 - 0544 PUB 0026