Nedir ? 

Sıfırdan başladık ve bir Müze olmak yolunda emin ve sağlam adımlarla yürüyoruz. Bu kartı, yolculuğumuz esnasında, az yada çok, direkt yada dolaylı olarak yanımızda olan dostlarımız için çıkarttık. Yakında, temassız özelliği de bulunan bu kartlar ile çeşitlik avantajlar sağlanabilecek. 

Nasıl Başvurabilirsiniz ?

Bu sorunun cevabı oldukça net. Başvuramazsınız. En azından şimdilik başvuru kabul etmiyoruz. Kimlere kart çıkaracağımıza bir süre daha kendimiz karar vereceğiz. AMA! Sayı artıkça çeşitli karışıklıklar olmaya da başladı. Bu yüzden "Benim Kartım Nerede?" diye sormanızda yarar var. Bazen baskıdan eksik kart geliyor yada biz tasarlarken atlıyoruz. Çekinecek bir durum yok, ısrarla sorabilirsiniz. Bu işimizi daha kolaylaştıracaktır.

Avantajlar Neler Olacak ?

Tabii ki bir indirim planlıyoruz. İndirim oranı ne olur bu belli değil, belli olduğunda da söylemeyeceğiz zaten. Hatta hesaplayamamanız için karma oranlar da kullanabiliriz. Söylemeyecek olmamızın en temel sebebi, bu kartın bir pazarlama malzemesi haline gelmesini istemiyor olmamız. Bu Museum'un bir ürünü değil, bir teşekkürü olarak kalmalı. Müşteri çekmek için değil, dostlarımızı onore etmek için dağıtılmalı.

İndirim dışında, Museum Aile üyeleri için, doğum günlerinde bir kokteyl hediye ediyoruz. Çeşitli sektörlerdeki bağlantılarımız ile, yakın zamanda Museum dışında da bir değer haline gelecek.

Tasarım Hakkında ?

Tasarımlar kart sahibinin fotoğrafı ve ismiyle, tamamen kişiye özel yapılıyor, Kendi atölyemizde, UV baskı makinemiz ile temassız özellikli karta basılmakta. Bu yüzden baskı kalitesi tek kelime ile rakipsiz. Kişiye özel yaptığımız içinse üretim hızı çok düşük. Bu yüzden hala kartınız çıkmadıysa sizi unuttuğumuz için değil, daha uygun fotoğrafınızı bulamadığımız içindir. 

 

Sevgi, Saygı ve İyi Dileklerimizle...